Да предахнемо, па да наставимо

Од настанка до данас, на „Ризници знања“ објављена је 51 едукативна лекција из поглавља „Људско тело“, и то из пет области: „Општи део“, „Кожа и длаке“, „Скелет, зглобови, мишићи и замор“, „Срце, крвоток, крв и бубрези“ и „Дисање“.

За ово време „Ризница знања“ је посећена 1425 пута, што и није толико лоше обзиром да се још увек не налази у блог агрегаторима, да је време годишњих одмора и летњег распуста, те да се промоција спроводи једино преко Твитера и Фејсбука. Од поменутог броја посета, чак 180 посетилаца дошло је преко претраживача, тражећи објашњења за кључне речи попут: хипофиза (18), скелет човека (12), крвне групе (9), људско тело (6), до које године човек расте (5), и друго.

У анкети на страници О ризници, од 13 учесника њих 12 оценило је идеју о покретању оваквог блога као одличну, док је један без става. Негативних оцена за сада нема.

Комплетан садржај обрађених лекција налази се на страни Садржај.

Од понедељка, 24. августа настављамо са лекцијама. Прва следећа област коју обрађујемо је „Исхрана и варење“, а нови пресек статистике радимо након обраде следећих пет области.

До тада, учимо и подсећамо се корисних ствари!

Advertisements

Објављено од стране

Aleksandar

Well experienced freelance Web Developer. Focused to customizing WordPress and developing plugins. Skills: PHP, JavaScript, jQuery, HTML5, CSS/LESS/SASS

One thought on “Да предахнемо, па да наставимо”

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s